Projektfinanszírozás
A vízalatti régészet, túl azon, hogy az ismeretlen mélységekből történelmünk fontos és sok esetben kiemelten értékes darabjait kutatja és tárja fel, egyben kiváló pénzügyi befektetést is jelent a partnerek, támogatók számára.
Kötelességünknek tartjuk felhívni minden érdeklődő figyelmét arra, hogy a tengerekben történő kutatás és annak finanszírozása a magas kockázatú, de kiemelt hozamú befektetések közé tartozik.
Az Octopus Egyesület olyan kutatási projekteket szervez, melyekkel a vízalatti kulturális hagyatékok megmentése mellett a pénzügyi támogatók és partnerek érdekeit is szem előtt tartja. A kutatásokban résztvevők részére, az egyes projectekhez kapcsolódó jogok hasznosításával - melyeket az Octopus Egyesület a befektetett finanszírozás mértékének megfelelően megoszt támogatóival - (film, könyv, egyéb publikációk, kiállítások, leletreplika készítések), olyan árbevételek realizálhatók, melyek a ráfordításokat meghaladva, annak több tízszeresét is elérhetik.
Az Egyesület vezetősége várja minden olyan magánszemély, vállalkozó, illetve vállalat, cég jelentkezését, akik érdeklődnek a történelem kutatása iránt, mely egyben egy kiváló és magas hozamú befektetéssel párosul.
Érdeklődését, további információk iránti igényét az alábbi címeken jelezheti felénk:

e-mail: info@deepresearch.hu

Levelezési cím: 1022 Budapest, Bimbó út 3. IV. em. 2.

Tel.: +36 (1) 336-0067
Fax: +36 (1) 336-0068